Opening keynote: Misli kre:aktivno! (powered by smartpoint adria)

23/04/202409:45 - 10:15Live IZAZOV (Just&Lobby Event Space)

Mnogo ljudi danas odlazi u teretane i posvećuje veliku pažnju dobroj formi svoga tela, što je vredno svake hvale i podrške. Ipak, šta je sa gimnastikom uma? Upravo je ona presudna za kvalitetan i uspešan život i rad.

Radionica se sastoji od interaktivnog razmrdavanja moždanih vijuga – od verbalnog promišljanja do buđenja umnih moći u više dimenzija. Prisutni spoznaju širinu svoje kreativnosti, koje mnogi nisu ni bili svesni. Grupa donosi veliki broj zamisli u različitim oblastima, koje zaista nikada niko pre njih nije smislio.

Naredni segment je posvećen ohrabrivanju učesnika na dalje razmišljanje izvan ustaljenih, uobičajenih i očekivanih okvira, na smelo smišljanje i glasno izražavanje sasvim novih ideja.

Uz pomoć novonastalog nivoa samopouzdanja, promišljanje ide i korak dalje – praktičnom primenom na poziciju u profesiji, sa uočljivim mogućnostima povoljnog uticaja i na privatan život.  

Ovakvim pristupom dolazi se do prodora u razmišljanju bez barijera, a upravo je ono presudno za pravljenje razlike u dostignućima, bez obzira na poslovnu poziciju, oblast interesovanja ili delovanja.

Sa radionice će svako od prisutnih izaći inspirisan za korak dalje u kreativnosti i komunikaciji sa sobom i sa drugima, u poslu i u životu.

Radionica je namenjena svima koji su u prilici da menjaju stvari nabolje, za sebe i za druge.

Govornici

Uroš Petrović

Književnik, autor programa za razvoj kreativnog razmišljanja

Info

  • April 23, 2024
  • 09:45 - 10:15
  • Live IZAZOV